< < Sayın Rektörümüzden İSAM’a Ziyaret

Sayın Rektörümüzden İSAM’a Ziyaret

15 Temmuz 2016
Author :

Rektörümüz Prof. Dr. Hayri ÇOŞKUN, Türkiye Diyanet Vakfı İslâm Araştırmaları Merkezi (İSAM) Başkanı Prof. Dr. Raşit KÜÇÜK’ü, Merkezin Üsküdar’da bulunan yerleşkesinde ziyaret etti. Ziyaretinde Rektörümüze, Üniversitemiz Akşemseddin İslami İlimler Uygulama ve Araştırma Merkezi Müdürü Yrd. Doç. Dr. Talip AYAR ve Merkez Müdür Yardımcısı Yrd. Doç. Dr. Cahid KARA eşlik etti. Üniversitemiz bünyesinde yeni kurulan Akşemseddin İslami İlimler Uygulama ve Araştırma Merkezi’nde kütüphane ve dokümantasyon, araştırma, eğitim, proje ve uygulama alanlarında gerçekleştirilmesi düşünülen faaliyetler hakkında tecrübe paylaşımında bulunuldu.

482 Views
Yasin KILIÇARSLAN
  • Adres: BAİBÜ Akşemseddin İslami İlimler Uygulama ve Araştırma Merkezi Kütüphanesi Ali Ericek Uygulama Camii Altı Gölköy Kampüsü Merkez/BOLU
  • Tel: +90 374 253 43 42