Akşemseddin İslami İlimler Uygulama ve Araştırma Merkezi Müdürlüğümüzce Fidan Dikimi Gerçekleştirildi

12 Aralık 2018
Author :

Üniversitemiz Akşemseddin İslami İlimler Uygulama ve Araştırma Merkezi Müdürlüğümüzce, İlahiyat Fakültesi, Ali Ericek Uygulama Camii ve Akşemseddin İslami İlimler Uygulama ve Araştırma Merkezi Müdürlüğümüzün çevresine fidan dikimi gerçekleştirildi.

Düzenlenen fidan dikimi etkinliğine Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Mustafa Alişarlı, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Vahdettin Çiftçi, Genel Sekreter Doç. Dr. Samettin Gündüz, Akşemseddin İslami İlimler Uygulama ve Araştırma Merkezi Müdürü Doç. Dr. Şaban Karasakal ve Üniversitemiz Mefküre Kültür Sanat ve Düşünce Topluluğu öğrencileri ile Çevre Kuruluşları Dayanışma Derneği (ÇEKUD) katıldı.

Etkinlik kapsamında 10 farklı fidan türü olmak üzere toplam 297 adet fidan dikimi gerçekleştirildi.

219 Views
Yasin KILIÇARSLAN
  • Adres: BAİBÜ Akşemseddin İslami İlimler Uygulama ve Araştırma Merkezi Kütüphanesi Ali Ericek Uygulama Camii Altı Gölköy Kampüsü Merkez/BOLU
  • Tel: +90 374 253 43 42