"İNSAN OLMAYA GELDİK: DOST İLE ETTİĞİN AHDİ UNUTMA” ADLI PROGRAM GERÇEKLEŞTİRİLDİ 11 Kasım 2022

21 Kasım 2022
Author :
17 Kasım 2022

Fakültemiz tarafından düzenlenen “İnsan Olmaya Geldik: Dost ile Ettiğin Ahdi Unutma” programı Akşemseddin İslami İlimler Uygulama ve Araştırma Merkezi (AKİMER) Konferans Salonu’nda 11 Kasım 2022 Cuma günü 14:00-16:00 saatleri arasında gerçekleştirildi.

Etkinliğe başta Üniversitemiz Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Samettin Gündüz, Üniversitemiz Genel Sekreteri İhsan Ağcan ve Dekan Hocamız Prof. Dr. Bilal Gökkır olmak üzere birçok akademisyen, idari personel ve öğrenci tarafından katılım sağlandı.

Dekan Hocamız Prof. Dr. Bilal Gökkır’ın moderatörlüğünü yaptığı ve İstanbul Üniversitesi İlahiyat Fakültesi Tasavvuf ana bilim dalı öğretim üyesi Doç. Dr. Necdet Yılmaz’ın konuşmacı olarak yer aldığı “İnsan Olmaya Geldik: Dost ile Ettiğin Ahdi Unutma” konferans, Dekan Hocamızın Doç. Dr. Necdet Yılmaz’a teşekkür belgesi takdim etmesiyle sona erdi.

57 Views
Mehmet Tabakoğlu
  • Adres: BAİBÜ Akşemseddin İslami İlimler Uygulama ve Araştırma Merkezi Kütüphanesi Ali Ericek Uygulama Camii Altı Gölköy Kampüsü Merkez/BOLU
  • Tel: +90 374 253 43 42