Rektörümüz Prof. Dr. Hayri ÇOŞKUN, Türkiye Diyanet Vakfı İslâm Araştırmaları Merkezi (İSAM) Başkanı Prof. Dr. Raşit KÜÇÜK’ü, Merkezin Üsküdar’da bulunan yerleşkesinde ziyaret etti. Ziyaretinde Rektörümüze, Üniversitemiz Akşemseddin İslami İlimler Uygulama ve Araştırma Merkezi Müdürü Yrd. Doç. Dr. Talip AYAR ve Merkez Müdür Yardımcısı Yrd. Doç. Dr. Cahid KARA eşlik etti. Üniversitemiz bünyesinde yeni kurulan Akşemseddin İslami İlimler Uygulama ve Araştırma Merkezi’nde kütüphane ve dokümantasyon, araştırma, eğitim, proje ve uygulama alanlarında gerçekleştirilmesi düşünülen faaliyetler hakkında tecrübe paylaşımında bulunuldu.

Abant İzzet Baysal Üniversitesi - Akşemseddin İslami İlimler Uygulama ve Araştırma Merkezi Müdürlüğü © 2017 Sayfa Başı